Blog

07/09/2022 23:26

Než všechno staré přeházím pod záložku staré, "anicienne" , dosypu do blogu všelicos z korony.  Naložím sem věci osobní ale ty suprtajné jsou v přeprávkách nad linkou na opravdickým papíře ze skutečných stromů.  Zkoumám: hm, je to veřejné ale nepočítám, že to někdo uvidí, je to pro mě, ale co kdyby. ty papírový deníky vedu v současnosti 4: 1)vztahy 2) události 3)účetnictví 4)četba. dost se  prolínaj. vztahy a účetnictví, haha.

 Vytvořím zde záložky tematické: pohyb hudba odvaha. Odvaha se to bude prozatím jmenovat proto, aby se to nejmenovalo "ženy" nebo "úzkost",  slova zrovna v současnosti hrozně provařený, ale třeba to přejmenuju. 

obr: věci nejsou, jak se zdají být, to ale není problém těch věcí

05/09/2022 22:20

je tu nepořádek hrozný ale potřebuju nutně webovky, tak co už. postupně změním kategorie, asi na "bylo", " vyrobila", "nakreslila" .  Korona mi přinesla psaní deníků, dost jsem si to zamilovala, jako pouštění žilou akorát neteče krev ale žluč nebo co já vim, těch tekutin je víc, čtyři určitě, čtyři humory, jenže to je pro mě, kdežto tohle může kdokoliv číst.  a najednou to psaní nejde, člověk si vzpomene na všechno blbý vo něm, co si kdy představoval, že určitě někdo řek nebo si myslí nebo najde a použije. a co už. 

06/04/2012 18:05

Our new blog has been launched today. Stay focused on it and we will try to keep you informed. You can read new posts on this blog via the RSS feed.